Glazen achterwand met foto in de keuken is praktisch!

Waarom gedrukt glas in de keuken als foto spatwand

Om je keuken een beetje meer sfeer te geven, kun je kiezen voor gedrukt glas in de keuken in de vorm van een foto spatwand / fond de hotte. Gedrukt glas in de keuken in de vorm van een foto spatwand is een glazen plaat met een foto erachter, die geheel op maat gemaakt kan worden voor jouw keuken en vervolgens tussen het aanrecht en de kastjes geplaatst kan worden. Bij het bestellen van gedrukt glas in de vorm van een foto spatwand heb je de keuze uit 100 miljoen diverse foto’s en afbeeldingen en omdat het glas geheel wordt afgestemd op de maten van jouw keuken, kun je helemaal zelf bepalen hoe de sfeer in jouw keuken moet worden en hoe het glas geplaatst moet worden. Meer over de voordelen gedrukt glas in de keuken in de vorm van een foto spatwand, lees je in dit artikel.

Wat zijn de voordelen gedrukt glas in de keuken?

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het plaatsen van gedrukt glas in de keuken. De belangrijkste voordelen gedrukt glas in de keuken, zijn de volgende. Ten eerste heb je bij het aanschaffen van gedrukt glas in de keuken de keuze uit 100 miljoen verschillende afbeeldingen en foto’s ( Papier Peint photo ). Of je nu graag een prachtig landschap in je keuken laat zien of liever een kook gerelateerde foto in je keuken toont: je vindt jouw favoriete afbeelding altijd wel in het grote aanbod van Nikkel Art. Op deze manier kun je jouw keuken geheel naar wens stylen, voor het beste en mooiste resultaat.

Lees ook:  Leinwand foto

Daarnaast worden de foto’s van gedrukt glas in de keuken achter het glas geplaatst. Spat er vet op het glas door het koken, komt er een kras op het glas of gebeurt er iets anders waardoor het glas vies wordt of beschadigd raakt, dan is de foto achter het glas nooit aangetast. Hierdoor heb je vele jaren plezier van jouw gedrukt glas in de keuken. De lange levensduur van het product is dan ook zeker één van de voordelen gedrukt glas in de keuken.

Tot slot is gedrukt glas in de keuken gemakkelijk schoon te maken met een doekje, hittebestendig en heb je de mogelijkheid om gaten te laten maken in het glas. Hierdoor kun je alsnog gebruik maken van de stopcontacten in de keuken en kom je door het gedrukte glas ( impression sur verre ) in de keuken nooit stopcontacten tekort. Ook dit is één van de voordelen gedrukt glas in de keuken.

Ook profiteren van de voordelen gedrukt glas in de keuken?

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van gedrukt glas in de keuken? Kies dan nu een uniek ontwerp voor jouw foto spatwand in de keuken bij Nikkel Art, kies het juiste formaat van jouw keuken en bestel direct jouw foto spatwand om te profiteren van de voordelen gedrukt glas in de keuken. En omdat de foto spatwanden van Nikkel Art altijd voordelig geprijsd zijn, profiteer je al van een kleine prijs van de voordelen gedrukt glas in de keuken.

Lees ook:  Foto gedrukt op spiegel aluminium

Ontdek ook Les tendances papier peint pour 2022

Reacties zijn gesloten.